Talán még soha nem volt annyira fontos a tervezők, az alvállalkozók és a teljes projektcsapat közötti hatékony kommunikáció és a gyors adatmegosztás, mint napjainkban.
Az elveszett e-mailek, a lemaradt csatolmányok, az elmaradt vagy pontatlan adatszolgáltatások és a lassú kommunikáció egyaránt lassítják a projekt lezárását és növelik a ráfordított időmennyiséget.
Itt a lehetőség, hogy az Autodesk Industry Collection, a BIM 360 és az Autodesk Vault megoldásokkal új alapokra helyezze a korábbi adatmegosztási és együttműködési rendszerét.
Köszönjön el a követhetetlen e-mailen vagy ftp szerveren keresztül megosztott adatoktól, kezdje el használni az Autodesk BIM 360, vagy az Autodesk Vault rendszereit és termeljen profitot!

 

Használja ki az Autodesk által biztosított kedvezményeket:

1x AutoCAD + 3x AutoCAD Mobile app Premium előfizetés 7.5% kedvezménnyel (a 4. AutoCAD Mobile App előfizetéstől már 50% kedvezményt biztosítunk)
1x AEC Collection + 3x BIM 360 Team előfizetés 8% kedvezménnyel (a 4. BIM 360 Team előfizetéstől már 50% kedvezményt biztosítunk)
1x MFG Collection + 1x Vault Professional 11% kedvezménnyel (a 4. Vault Professional előfizetéstől már 50% kedvezményt biztosítunk)

Az ajánlatok 1, 2 és 3 éves előfizetési időszakokra érvényesek.